Hayes Place – New Development Approved

At tonight’s Plans Sub-committee the Council approved Affinity Sutton’s plans for redeveloping the site of the former sheltered housing on Chilham Way.

The revised plans already included a reduction in the number of houses and the bulk of the buildings, as well as more green space at the front of the houses – not least as a result of your local councillors’ lobbying.

How the new development might look viewed from Bourne Vale (Affinity Sutton).
How the new development might look viewed from Bourne Vale (Affinity Sutton).

Tonight further measures and conditions were imposed including physical protection of the green between the site and Bourne Vale, and removal of ‘permitted development’ rights for the new homes, making it harder for the housing density to be increased further on the finished site.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s